.

Лифтот контрола на пристап во собата ,40 спрата лифт Контролер+моќ случај+Бесплатно rfid читач+10pcs em картичка,sn :DT40_set

Лифтот контрола на пристап во собата ,40 спрата лифт Контролер+моќ случај+Бесплатно rfid читач+10pcs em картичка,sn :DT40_set

DEN 32102.40

Пристапност
Во достапна форма


40 спрата лифт контрола на пристап на систем за комплетен сет , incldue :
1pcs 20 подови Лифт Контролер+1pcs 20floors проширување +2 парчиња моќ случај+ Бесплатно rfid читач+ Бесплатно 10pcs em картичка
Што не е во лифт контрола на пристап?
• Само Овластени лица користите лифт.
• Обезбедени и безбедно.
• Побрзо и лесно подот избор со картичка.
• Флексибилност да се движат од подот до подот.
• Контроли на пристап / користење на лифт со време од денот и кој ден од неделата(на пр. Без ограничување време
дење и контролирана употреба преку ноќ).
• Сите / одбраната подови може да биде контролиран пристап.
• Одбрани подот може да биде Деактивирана во одредени часови. (на пр. за време на јавни функции, партии,
итн.)
• Едноставни електрични интерфејс за било лифт.
• Штедење на енергија, како и он-потребно слетување повици се избегнуваат.
• Слетување A/C факултативна
• Погоден за Дуплекс Лифт Контролер
• Снимање на лифт за користење од страна на картата со датум и временска ознака
• Секоја Трансакција чуваат со датум и време за печат
• Пристап со Картичка/ Картичка + ИГЛА/ прст
Лифтот Контролер Систем Вовед :
1 Интелигентна Контрола на Пристап на Уредот во Лифт Внатрешни работи уредот е инсталиран во кабината на возилото. Секој лифт потребите на читателот. Тогаш таа има двојна функции : еден полнење и контрола на пристап. Постојат голем број на производи кои може да ги задоволи различните потреби на различни клиенти.

Главните карактеристики

Бренд Име:
FENGLIANSECURITY
Број На Модел На:
подигнете контрола на пристап
подигнете контрола на пристап:
TCP/IP
корисници:
20 000
евиденција:
100 000
подигнете I/O одбор:
40F
читач:
WG26/34
Место на Потекло:
Кина (Копно)