.

Батеријата PA3536U-1BRS PA3536U PA3536 PA3537U-1BAS PA3537U PABAS100 PABAS101 За Toshiba Equium L350-10L P200 Сателитски L350 L355

Батеријата PA3536U-1BRS PA3536U PA3536 PA3537U-1BAS PA3537U PABAS100 PABAS101 За Toshiba Equium L350-10L P200 Сателитски L350 L355

DEN 888.00

Пристапност
Во достапна форма


Преглед :
100% Сосема Нов,Целосно компатибилни замена.
Мобилен : 6
Напон : 10.8 V
Капацитет : 4400m Ah
Боја : Црна
Тежина : 400g
Дел Број :
PA3536 U-1 BRS PA3537 U-1 BAS PA3537 U-1 BRS PABAS100 PABAS101
Одговара Лаптоп Модел : Equium L350-10 L Equium L350 D-11 D Equium P200 Equium P200 Серија Equium P200-178 Equium P200-1 ED Equium P200-1 IR Equium P200 D-139 Equium P300-16 T Equium P300-19 O Сателитски L350 Сателитски L350 Серија Сателитски L350-12 N Сателитски L350-145 Сателитски L350-14 F Сателитски L350-153 Сателитски L350-159 Сателитски L350-16 S Сателитски L350-16 X Сателитски L350-170 Сателитски L350-171 Сателитски L350-172 Сателитски L350-17 P Сателитски L350-17 R Сателитски L350-203 Сателитски L350-20 F Сателитски L350-20 G Сателитски L350-212 Сателитски L350-21 Q Сателитски L350-21 T Сателитски L350-235 Сателитски L350-24 R Сателитски L350-262 Сателитски L350-264 Сателитски L350-ST2121 Сателитски L350-ST2701 Сателитски L350-ST3701 Сателитски L350-ST3702 Сателитски L350 D-11 K Сателитски L350 D-11 O Сателитски L350 D-11 S Сателитски L350 D-123 Сателитски L350 D-12 M Сателитски L350 D-131 Сателитски L350 D-201 Сателитски L350 D-213 Сателитски L350 D-214 Сателитски L350 D-215 Сателитски L350 D-216 Сателитски L355 Сателитски L355 Серија Сателитски L355-S7811 Сателитски L355-S7812 Сателитски L355-S7817 Сателитски L355-S7827 Сателитски L355-S7831 Сателитски L355-S7834 Сателитски L355-S7900 Сателитски L355-S7902 Сателитски L355-S7905 Сателитски L355-S7907 Сателитски L355-S7915 Сателитски L355 D Сателитски L355 D Серија Сателитски L355 D-S7809 Сателитски L355 D-S7813 Сателитски L355 D-S7815 Сателитски L355 D-S7819 Сателитски L355 D-S7820 Сателитски L355 D-S7825 Сателитски L355 D-S7829 Сателитски L355 D-S7832 Сателитски L355 D-S7901 Сателитски P200 Сателитски P200 Серија Сателитски P200-10 A Сателитски P200-10 C Сателитски P200-10 G Сателитски P200-10 O Сателитски P200-10 T Сателитски P200-11 P Сателитски P200-123 Сателитски P200-12 D Сателитски P200-12 U Сателитски P200-12 V Сателитски P200-12 W Сателитски P200-136 Сателитски P200-139 Сателитски P200-13 B Сателитски P200-13 F Сателитски P200-13 H Сателитски P200-13 I Сателитски P200-13 K Сателитски P200-13 M Сателитски P200-13 Y Сателитски P200-13 Z Сателитски P200-140 Сателитски P200-143 Сателитски P200-144 Сателитски P200-14 O Сателитски P200-154 Сателитски P200-155 Сателитски P200-156 Сателитски P200-157 Сателитски P200-15 U Сателитски P200-16 J Сателитски P200-16 W Сателитски P200-16 X Сателитски P200-177 Сателитски P200-17 B Сателитски P200-17 C Сателитски P200-18 C Сателитски P200-18 E Сателитски P200-195 Сателитски P200-1 B6 Сателитски P200-1 BK Сателитски P200-1 BY Сателитски P200-1 C2 Сателитски P200-1 C7 Сателитски P200-1 CB Сателитски P200-1 D0 Сателитски P200-1 DE Сателитски P200-1 E7 Сателитски P200-1 E9 Сателитски P200-1 EA Сателитски P200-1 EE Сателитски P200-1 F5 Сателитски P200-1 FC Сателитски P200-1 FT Сателитски P200-1 FY Сателитски P200-1 FZ Сателитски P200-1 G2 Сателитски P200-1 G4 Сателитски P200-1 G7 Сателитски P200-1 G8 Сателитски P200-1 JV Сателитски P200-1 K8 Сателитски P200-1 K9 Сателитски P200-ST2061 Сателитски P200-ST2071 Сателитски P200 D Сателитски P200 D Серија Сателитски P200 D-107 Сателитски P200 D-108 Сателитски P200 D-10 A Сателитски P200 D-10 L Сателитски P200 D-10 P Сателитски P200 D-111 Сателитски P200 D-11 G Сателитски P200 D-11 J Сателитски P200 D-11 M Сателитски P200 D-11 R Сателитски P200 D-127 Сателитски P200 D-128 Сателитски P200 D-137 Саб.

Главните карактеристики

Пакет:
Yes
Број На Модел На:
PA3537U-1BRS
Капацитетот На Батеријата:
4001 - 5000 MAh
Батеријата Напон:
10.8 V
Компатибилен Бренд:
Toshiba
Бренд Име:
VALENX
Тип:
Li-Ion
Производи Статус:
Акции