.

MT7620A универзален модул, функционални backplane (rev. 1), полу заварени плоча

MT7620A универзален модул, функционални backplane (rev. 1), полу заварени плоча

DEN 1200.00

Пристапност
Во достапна форма


Заврши функција панел на MT7620 A универзален модул
Ова бебе е полу заварени лист, 1 повеќе мрежа и 1 USB хаб од наједноставните заварени плоча
На дното плоча вклучува : Ethernet порта x 5 USB центар 2 x 2 (транзит на чекање) USB 2 x 1 (преку mode) Uart x 1
Други 2.54 pin интерфејс доведува до : SPI x 1 I2 C x 1 UART x 1 Ge (Qian Зао) x 2 LAN x 5 x PCIe 1 JTAG x 1 SD x 1 NAND x 1
Овој одбор може да се прошири на максимална 1~7 USB периферни уреди преку USB Хаб
Секој USB порт, оставајќи кабелот за напојување, може да бидат контролирани од еден чип microcomputer, за да се постигне еден USB порт на on-off контрола
============================================================
На дното одбор се поделени во 3 групи : Минималистички пакет Полу заварени пакет Сите заварени поставите оброк Пакет цена на листата Име
Објасни
Цена
Минималистички пакет
Само заварување моќ, UART порта x1, мрежна порта x1, преку USB x1
? Полу заварени пакет
Само заварување моќ, UART порта x1, мрежна порта X2 (0,4), преку USB x1, USB Hubx1
?
Сите заварени поставите оброк
Заварување напојување, UART порта x1, мрежна порта Х5, преку USB x1, USB Hubx2
?
Рачно заварување, во споредба да се трошат време

Главните карактеристики

Вид:
Внатрешна
Бренд Име:
KEFU
Тип:
Безжичната
Преносот Го Оценувате:
?