.

Мулти функција код TMS320F2812 развој одбор (DSP28122812 развој одбор)

Мулти функција код TMS320F2812 развој одбор (DSP28122812 развој одбор)

DEN 10559.52

Пристапност
Во достапна форма


Овој комплет е платформа за учење на мулти функција TMS320 F2812 врз основа на DSP не само што се проширува на сите периферни уреди TMS320 F2812 функција, како и проширување на висока брзина USB2.0 РОБ интерфејс, ДОМАЌИН интерфејс, SD картичка за складирање speed USB интерфејс и Етернет интерфејс, да ги исполнуваат повеќето барања на хардвер. Во исто време, со цел целосно да се сфати моќна функција на користење на 2812, и сите видови на интерфејс компоненти поврзани со DSP развој, скратување на развој на производот циклус, обезбедување на богат тест и изворниот код, и како ако Кен костур Хуан Хуан Qu GUI и 0, како Xian, малку вртоглавица Li Ru Mu Tuan Хонг Huang ниска автомобил растенијата грива sac Xi патлиџани? Станот MS320 F2812 и идеална платформа за мерење и контрола на системот развој.
DSP2812-Pro multi function развој одбор е сега домашните F2812 серија развој одбор која има најмногу, повеќето комплетна код развој одбор. Умерена цена, вреди да се има!!
Прво, главните карактеристики :
Хардверски аспект :
1 продолжен high speed USB 2 РОБ интерфејс (CY7 C68013 A)
2 продолжен полна брзина USB ДОМАЌИН интерфејс (SL811 HST)
3 продолжен SD картичка интерфејс
4 продолжен Ethernet интерфејс (RTL8019)
5 продолжен МОЖЕ да интерфејс
6 продолжен RS232 интерфејс
7 продолжен RS485 интерфејс
8 продолжен графика и карактер LCD интерфејс
Софтверски аспект :
1 обезбедува USB DDK возачот на изворен код
2 обезбедува за USB апликацијата изворниот код
3. Обезбеди SD датотечен систем, автоматска идентификација на FAT16 и FAT32
4. Обезбеди У диск, датотечниот систем, кој е тестиран 8 g У диск
5. Обезбеди мобилни хард диск, датотечниот систем, има се тестирани 120 g на мобилни хард диск
6. Обезбеди поддршка FAT16 и FAT32 датотечен систем, поддршка на долгите имиња на датотеки, поддршка датотека и директориум на креирање, бришење, file читаат и пишуваат операции
7.

Главните карактеристики

Вид:
Внатрешна
Тип:
Жичен
Бренд Име:
KEFU
Преносот Го Оценувате:
/