.

HLK-RM10 WIFI микроконтролерски сериски порт UART да се WIFI безжичен модул за развој на комплет

HLK-RM10 WIFI микроконтролерски сериски порт UART да се WIFI безжичен модул за развој на комплет

DEN 1290.24

Пристапност
Во достапна форма


Добар WIFI модул производи треба да биде како? Стабилен квалитет, во мали димензии, ниска цена, со поддршка WPS, стабилно снабдување, силна компанија, добра услуга, може да обезбеди дизајн support, и може да обезбеди сопствени решенија. Во моментов, клиентот одговор, нашите производи се без еден над стабилност.
HLK - RM10 е еден вид на нов ниска цена вградени UART ETH - WIFI модул (сериски порт - Ethernet мрежа) со шенжен Hi - Линк electronics co., LTD. Co., LTD
Овој производ е вграден модул врз основа на универзален сериски интерфејс стандард на мрежата, изградена-во TCP/IP протокол стек, корисникот сериски порт, Ethernet, безжичен мрежен интерфејс помеѓу onversions (wifi). Преку HLK - RM10 модул, на традиционалниот сериски уред не треба да се промени било која конфигурација, податоци може да се пренесуваат преку Интернет мрежата. Да се обезбеди на корисниците со брзо решение сериски уред за пренос на податоци преку Етернет
Pin Задача
Pin-От Не
Тип На Сигнал
Опис
Еден
3.3 в. џ.
Напон , 3.3 V +/- 10%
2
GND
Аналоген Земјата
3
RXD
UART 1 R XD
4
РТС
UART 1 РТС
5
TXD
UART 1 Т XD
6
WPS/ПРВ
Wi Fi Protected Setup / R estore фабрика вредност
7
CTS
UART 1 CTS
8
UART_TX
UART 0 Т XD
9
UART_RX
UART 0 RXD
10
LINK1
10/100 PHY Порта # 1 активност ДОВЕДОА
11
RXIP1
10/100 PHY Порта #Една R X P
12
RXIN1
10/100 PHY Порта #1 R X N
13
TXOP1
10/100 PHY Порта # 1 TX P
14
TXON1
10/100 PHY Порта # 1 TX N
15
TXON2
10/100 PHY Порта # 2 T X N
16
TXOP2
10/100 PHY Порта # 2 1 T X P
17
RXIP2
10/100 PHY Порта # 2 R X P
18
RXIN2
10/100 PHY Порта # 2 R X N
19
I2 C_CLK
Општи GPIO Задржани
20
I2 C_SD
Општи GPIO Задржани
21
ES/ПРВ
Излез транспарентен пренос на владата/ R estore фабрика вредност
22
USB_M
Задржани
23
USB_P
Задржани
24
LINK2
10/100 PHY Порта # 2 активност ДОВЕДОА
25
WLAN_LED
WLAN Активност ДОВЕДОА
26
VO1.

Главните карактеристики

Вид:
Внатрешна
Бренд Име:
KEFU
Тип:
Безжичната
Преносот Го Оценувате:
.