.

HLK-RM08A сериски порт SPI интерфејс WiFi модул интелигентна контрола mt7688a безжичен модул OpenWrt

HLK-RM08A сериски порт SPI интерфејс WiFi модул интелигентна контрола mt7688a безжичен модул OpenWrt

DEN 1247.52

Пристапност
Во достапна форма


1.1 Производ профил
HLK-RM08 Ais модел што може да се примени за да IP камера, паметни домашни мрежи во областа на безжични рутирачки модул . Модулот е главната чип е the Latest Media Tek систем единствен чип MT7688 AN, поддршка 802.11 n Wifi стандард, безжичен пренос стапка до 150 Mbps. MT7688 AN изграден 575/580 MHz МИПС 24 KEc ПРОЦЕСОРОТ, поддршка DDR2, поддршка на 1-port 10/100 USB2.0 домаќин, I2 C, SD-XC, I2 S/PCM, UART, повеќе GPIO. HLK-RM08 A Има богата интерфејс, можат подобро да се реши следење на аудио и видео услуги, додека одлична RF перформанси, Безжичен пренос е постабилна.
1.2 Главни карактеристики
l Изграден во MIPS24 KEc/580 MHz ПРОЦЕСОРОТ, 802.11 b/g /n стандард l 1 T1 R Работа на 2.4 GHz Gundam 150 Mbps трансфер на Податоци го оценувате l Linux Платформа, заврши протокол стек (протокол стек)
l интерфејс е : 5-port 10/100 Ethernet, USB2.0, I2 C, I2 S, ТФ/SD Картичка интерфејс повеќе GPIO, 2 UART
1.3 шематски дијаграм
1 HLK-RM08 A Блок дијаграм
Една точка четири Модул изглед и PIN и pin дефиниција
број
Сигнал име
опишете
1
RXIP0
10/100 PHY Порта#0 RXIP0
2
RXIN0
10/100 PHY Порта#0 RXIN0
3
TXOP0
10/100 PHY Порта#0 TXOP0
4
TXON0
10/100 PHY Порта#0 TXON0
5
TXOP1
10/100 PHY Порта#0 TXOP1
6
TXON1
10/100 PHY Порта#0 TXON1
7
RXIP1
10/100 PHY Порта#0 RXIP1
8
RXIN1
10/100 PHY Порта#0 RXIN1
9
RXIP2
10/100 PHY Порта#0 RXIP2
10
RXIN2
10/100 PHY Порта#0 RXIN2
11
TXOP2
10/100 PHY Порта#0 TXOP2
12
TXON2
10/100 PHY Порта#0 TXON2
13
TXOP3
10/100 PHY Порта#0 TXOP3
14
TXON3
10/100 PHY Порта#0 TXON3
15
RXIP3
10/100 PHY Порта#0 RXIP3
16
RXIN3
10/100 PHY Порта#0 RXIN3
17
RXIP4
10/100 PHY Порта#0 RXIP4
18
RXIN4
10/100 PHY Порта#0 RXIN4
19
TXOP4
10/100 PHY Порта#0 TXOP4
20
TXON4
10/100 PHY Порта#0 TXON4
21
GND
Земјата
22
ДП
USB податочен pin Податоци+
23
DN
USB податочен pin Податоци-
24
3.

Главните карактеристики

Вид:
Внатрешна
Бренд Име:
KEFU
Тип:
Безжичната
Преносот Го Оценувате:
.