.

DSP28335 Главниот одбор DSP28335 развој одбор тип Лајт TMS320F28335 развој одбор 4 слоеви

DSP28335 Главниот одбор DSP28335 развој одбор тип Лајт TMS320F28335 развој одбор 4 слоеви

DEN 4655.52

Пристапност
Во достапна форма


32 DSP TMS320 F28335 : БЛИЦ : 256 K×16 - SRAM : 34 K×16 - Boot ROM : 8 K×16 - еднократни лозинки ROM : 1 K×16-
(FLASHOTP ROM 16 K×16 - SRAM ) : e PWM : 12 HRPWM : 6 QEP : 2 ADC : 2×81280ns03 V SCI : 3 Mc BSP : 2 SPI : 1 e CAN : 2 2 C : 1 DMA : 6 SRAM 512 K×16 256 K×16 1 SCI RS232 2e CAN CAN2.0 CANACANB 32 KEEPROM JTAG (C) 01 PWMLED 02 DMA SRAM 03 SRAM 04 Time0 LED 051(GPIO00—GPIO31) 063(GPIO32—GPIO63) 07 I2 C EEPROM 08 09 ADC 10 CANA,CANB 11 CANB 12 SCIC232 13—Flash_Boot Пример (Protel) PROTEL,SCHPCB ПХБ(PROTEL) Обезбеди сите експериментални C јазик изворниот код, постојат детални белешки Многу детален прирачник за корисникот, што ќе ви овозможи брзо да влезат вратата DSP развој на апликации Чип Прирачник : развојот на сите чип чип податоци на одборот Испратите последната верзија на оригиналниот TI развојот на животната средина, CCS 3.3 целосната верзија на DSP Поврзани со развој на алатки, како што се сериски алатки за дебагирање, USB алатките за следење, итн. Четири, конфигурација листа DSP28335-Лајт развој одбор Сериски линија 5 V/1А префрлување напојување Појавување на CD-то

Главните карактеристики

Вид:
Внатрешна
Тип:
Жичен
Бренд Име:
KEFU
Преносот Го Оценувате:
/