.

1Pcs 8 Канал 5V Реле Модул со Optocoupler За Аор uino СЛИК РАКА AVR DSP

1Pcs 8 Канал 5V Реле Модул со Optocoupler За Аор uino СЛИК РАКА AVR DSP

161.76
DEN 136.00 -16 %

Пристапност
Во достапна форма

1 Pcs 8 Канал 5 V Реле Модул со Optocoupler За Аор uino СЛИК РАКА AVR DSP

Главните карактеристики

Теорија:
-