.

Пред Мотоцикл накладките За BMW К 1200 РС/R/S 01-05 HP2 Megamoto 07-09 К 1300 S Спорт 2012-2013 Р 850 RT 2006

Пред Мотоцикл накладките За BMW К 1200 РС/R/S 01-05 HP2 Megamoto 07-09 К 1300 S Спорт 2012-2013 Р 850 RT 2006

DEN 767.52

Пристапност
Во достапна форма


Пред Мотоцикл накладките За BMW К 1200 РС/R/S 01-05 HP2 Megamoto 07-09 К 1300 S Спорт 2012-2013 Р 850 RT 2006
Fitment : За BMW R 850 RT 06 F R 1100 S (Не ABS) 12/00-03 F R 1150 ГШ (EVO - R21/0415/0495) 11/01-03 F R 1150 ГШ Авантура 07/01-06 F R 1150 RT (Интегрален ABS) 00-06 С К 1200 РС/R/S 01-05 С К 1200 GT (K41) 03-06 С К 1200 GT (K44) 06-08 F(лево) К 1200 S (K40) 05-08 F R 1200 ГШ (K25/0307/ Фрлија/Зборуваше тркала) 02-11/07 F R 1200 ГШ Авантура (K25/0382/Зборуваше тркала) 05-11/07 F R 1200 ГШ/Авантура (Зборуваше тркала) 10-12 F R 1200 ГШ Авантура/M (K25/0380/Зборуваше тркала) 06-09 F R 1200 ГШ/M (K25/0303/Фрлија тркала) 06-09 F R 1200 ГШ (одлеаноци) 10-12 F R 1200 ГШ Авантура (30 години ГШ) 11 F R 1200 ГШ Тројно Црна (Зборуваше тркала) 11-13 F R 1200 ГШ (30 години ГШ) 11 F R 1200 RT K26/0368 Brembo caliper 05-09 F R 1200 RT 10-13 F R 1200 RT-SE 10-13 F R 1200 ST K28/0328 03-08 F R 1200 S K29/0366 Brembo caliper 06-08 F R 1200 ГШ Rallye (Зборуваше тркала) 12 F R 1200 ГШ Авантура Тројно Црна 12 F HP2 Megamoto 07-09 F HP2 Megamoto (K25) 07-10 С К 1300 GT 09-11 С К 1300 GT ЕЕ 10-11 С К 1300 GT SE 10-11 С К 1300 S (Не & ABS Модели) 09-13 С К 1300 S Спорт 12-13 F
К 1300 S HP 12 F

Главните карактеристики

Тип На Објект:
Сопирачките Дискови
Име На Модел:
За BMW R 1200 ГШ 2002-2011
Објектот Должина:
0inch
Објектот Ширина:
0inch
Објектот Висина:
0inch
Објектот Тежина:
0kg
Објектот Дијаметар:
0inch
Специјални Функции:
мотоцикл накладките
Име:
Мотоцикл Сопирачките Дискови Влошки
Fitment:
За BMW R 1200 ГШ 2002-2011
Мотоцикл Влошки:
За BMW R 1150 ГШ Авантура 07/01-06