.

50pair Врска Терминали, Свиткана HT3.96-2PL (приклучок за штекер) 3.96 MM теренот

50pair Врска Терминали, Свиткана HT3.96-2PL (приклучок за штекер) 3.96 MM теренот

183.36
DEN 156.00 -15 %

Пристапност
Во достапна форма

50pair Врска Терминали, Свиткана HT3.96-2 PL (приклучок за штекер) 3.96 MM теренот

Главните карактеристики

Тип:
Splice