.

IC нови оригинални SAK TC1767 256 F80HL 176-LQFP Бесплатен Превозот

IC нови оригинални SAK TC1767 256 F80HL 176-LQFP Бесплатен Превозот

1032.00
DEN 908.00 -12 %

Пристапност
Во достапна форма


Главните карактеристики

Компатибилен Марка/Модел:
SONY
SONY Модел:
PlayStation2
MicroSoft Модел:
Xbox360
Компатибилен:
Конзола За Игри